Verbinden met FTP via FileZilla

Met FileZilla is het mogelijk om uw bestanden te uploaden naar uw webhosting pakket.

1. Vul hier uw hostnaam of domeinnaam in.

Bijvoorbeeld: server-01-ams1.deploybox.io of deploybox.io.

1. Vul hier uw DirectAdmin gebruikersnaam in, tenzij anders ingesteld.
  2. Vul hier uw DirectAdmin wachtwoord in, tenzij anders ingesteld.
  3. Klik op Snelverbinden om de verbinding met de server tot stand te brengen.
  4. Dit zijn de bestanden op uw computer.
  5. Dit zijn de bestanden op uw webhosting pakket.
  6. Bekijk hier de voortgang van de bestandsoverdracht naar uw webhosting pakket.

Certificaat melding

Wanneer u voor het eerst verbinding maakt met de server kan het voorkomen dat u de melding Certificaat van de server is onbekend krijgt. Voer de volgende acties uit bij deze melding:

1. Aanvinken: Altijd het certificaat vertrouwen in toekomstige sessies.
  2. Trust this certificate on the listed alternative hostnames.
  3. Klik op OK.

De verbinding is tot stand gebracht met de server

Als de verbinding met de server succesvol tot stand is gebracht kunt u beginnen met het uploaden van uw bestanden naar uw webhosting pakket.

Het is nu mogelijk om bestanden van uw computer (Lokale site) naar uw webhosting pakket (Externe site) te uploaden. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld de bestanden naar het juiste mapje te slepen.

Om bestanden direct op uw website zichtbaar te laten zijn kunt u uploaden in het mapje public_html.